MontageledarN

Montageledare Montageledare

Kursen MontageledarN riktar sig till dig som tillverkar, monterar eller projekterar stålkonstruktioner. Detta är en mycket aktuell utbildning då EN 1090 ställer stora krav gentemot montering. Kursen följer riktlinjerna för TR-stål/N, och efter avslutad kurs med godkänd tentamen blir du Diplomerad Montageledare Stål nivå ML-N.

Innehåll:
Kursen innehåller bland annat:

-Allmänna regelverk för stålbyggnation
-Krav enligt EN 1090
-Oförstörande provning (OFP) av stålkonstruktioner
-Ytbehandling av stålkonstruktioner
-Montage och toleranser

Datum och anmälan:
För kursdatum, se här.

För mer information och intresseanmälan, se här.

För ansökan till utbildningen, se här.

Deltagares omdömen om kursen

"Tackar för en väl genomförd utbildning. Björn är en riktigt bra utbildare, pedagog som jag haft nöjet att ha vid flera kurser. Vi ses på en annan utbildning i framtiden." - Deltagare vecka 35, 2016.

"Tack Björn. Du har varit en grymt bra lärare i veckan som har gjort att man blev förstående och att de blev väldigt intressant. Från en som inte var så duktig i grundskolan och hade svårt att lära sig." - Deltagare vecka 35, 2016.

Efter varje genomförd utbildning får alla deltagare fylla i en kursutvärdering. Vi är mycket glada och stolta över feedbacken vi får av våra kursdeltagare. Nedan finner du sammanställda kursutvärderingar från vår utbildning som hölls under februari 2106. Betygskalan går från 1 (Mindre bra) till 6 (Utmärkt). Staplarna visar medelvärdet av deltagarnas betyg.

MontageledarN, Februari 2016.